't kort in...

Hey daar allemaal,

Nog vlug eventjes een update verhaaltje van de voorbereidingen voor de reis naar Guatemala! Het grootste werk is gedaan, alle zaken die erbij komen kijken raken afgerond! EINDELIJK! Na de vaccinaties, vliegtuigtrubbles, reispaspoort, contacten leggen met stageplaats,... enz. begint het allemaal op zijn plooi te vallen.

Gisteren is een van mijn vriendinnen voor 6 maand vertrokken naar India, wel nu pas begint het ook allemaal ECHT te lijken voor mij, het gaat echt gebeuren en het is echt niet lang meer! De zenuwen beginnen zich ook met niet te voorspellen tussenpozen aan te dienen en zijn allesbehalve controleerbaar! Maar desondanks is het verlangen nog veel groter om de stap te zetten!!

Ik geef samen met een vriendin die naar Tanzania vertrekt ook nog een afscheidsfeestje om nog last-minute wat extra centjes in te zamelen voor de trip en het project. Dit afscheidsmoment staat gepland op 6 Februari en ik hoop uit de grond van mijn hart dat jij er ook bij zal kunnen zijn!!

Het grootste deel van mijn stage zal ik doorbrengen in POJOM,een bergdorpje in Guatemala! Ik zou het natuurlijk ook fijn vinden om daar zo nu en dan een kaartje,briefje of postpakketje te ontvangen... Dit kan op : T.a.v. Anckaert InekeAP 63 13001 Huehuetenango Guatemala!! Gemakkelijker is natuurlijk om een mailtje te sturen,wat ik ook al zeer fijn zal vinden!

Het volgende bericht zal zich dan waarschijnlijk aandienen vanuit het verre, maar in tegenstelling tot hier, wel warme GUATEMALA!!

Muchos gracias y te quiero,

Ineke

knockaert marleen

Natuurlijk moet je ons op de hoogte houden. Groetjes x

knockaert marleen

Hou me op de hoogte

Kaat

We zullen je missen!!!! :)

ruben

hoi ineke,

dat bergdorp in Guatemala, ligt dat nu feitelijks verder of dichter verwijderd van Montréal in vergelijking met Hooglede ???

geniet maar tenvolle van je afscheidsperiode
en ga er maar voor !!

wij volgen jou avonturen op de voet !

vele knuffels
ruben, Caterine, Noa en Anaïs
xxxxx...

ineke

Wel Ruben, ik denk dat ik dichter bij jou zal zitten dan bij de familie in Hooglede!!
We zitten voor de verandering toch ne keer op hetzelfde continent eh ;-)
Maar volgend jaar zal ik zeker en vast eens proberen om via Canada te vliegen en daar eventjes bij jullie te vertoeven!!

Liefs,
Je zus!!

elise ramboer

ineke ik ga je zooooooooooooooooooo missen mijn lieve schat weet dat ik er voor je ben hi ^^

nele Depuydt

De laatste fuif is achter de rug......
Het vertrek nadert...
Wanner vertrek je eigenlijk ??

genegen

nele

elise ramboer

ineke je feestje was gewoon zalig maar toch zal ik je zo missen, jij ben mijn allerliefste schattebol. veel lieve groetjes van elise
IK GA JE ZOOOOOOOOOOOOOOOOOO MISSEN Ö XXX

Febe

Ik zag op facebook dat je vertrokken bent, zet maar gauw een blogberichtje en je adres online! Heel veel succes!